Info Lähitaksi Levi

Kuulumme tuttuun ja turvalliseen Lähitaksiin

Palvelemme Levillä yli 20 auton vahvuudella. Suurin osa autoistamme on tila-autoja, joihin mahtuu kahdeksan matkustajaa ja reilusti matkatavaroita sekä harrastusvälineitä. Tunnistat meidät Lähitaksin tunnuksilla varustetuista autoista, joista löydät myös autonumeromme.

Kuljettajamme ovat aina ammattitaitoisia ja hyvän paikallistuntemuksen osaavia. Palvelemme myös englanniksi, ja olemme aina avuliaita sekä asiakaspalvelualttiita. 

Laadukasta Taksipalvelua Levillä vuoden jokaisena päivänä 24h

Olemme palveluksessasi vuoden jokaisena päivänä. Tilaa paikallinen Lähitaksi Levi numerosta 0100 7300.

ANNA MEIDÄN KULJETTAA SINUA MINNE OLETKIN MENOSSA!


Tutustu Leviin, naapurituntureihin tai ohjelmapalveluaktiviteetteihin

Päiväksi ostoksille Rovaniemelle? Valloitetaanko vaihteeksi naapuritunturi Ylläs, Pallas vai peräti Kilpisjärvi? Kysy lisää meiltä, autamme sinua mielellämme matkan järjestämisessä. Kysy suoraan Lähitaksin autosta tai soita 0100 7300. Kysy kiinteää tarjoushintaa!

Taxi Northern Lights LTD Oy / Lähitaksi Levi ei vastaa, jos vapaita autoja ei ole esim. ruuhkan tai poikkeuksellisten tilanteiden takia. Varaathan aina myös lentokentälle menoa varten riittävästi aikaa. Tilauskeskuksen vastuulla on tilauksen välittäminen autoille. Tilauksen hyväksynyt autoilija puolestaan vastaa tilauksen mukaisesta palvelusta taksikyydin tilaajalle.


Oma T- taksitolppamme löytyy Levin Kotipizzan kulmalta Hissitie 11, kävele tolpalle niin pääset Lähitaksin kyytiin.

Lähitakseja on myös yleisillä taksitolpilla, jotka sijaitsevat ZeroPointin edessä sekä Ihkun ja Liftin kulmalla, eli keskeisiltä paikolta Levin keskustassa.