Ennakkotilaus

Tilaa taksi ennakkoon 

HUOM! Jos tarvitset ennakkotilausta samalle päivälle, 
soita tilauskeskukseemme 0100 7300 tai
tilaa helposti TAKSINI-sovelluksella

Tällä lomakkeella voit tehdä ennakkotilauksen, mikäli hakuaika on vähintään 24 h kuluttua. Katsothan hinnastomme ennen varauksen lähettämistä.

Tilaus on sitova vasta kun vahvistamme sen sähköpostitse tai tekstiviestillä.


Tilaa taksi ennakkoon, varmistat aikataulussa pysymisen

  • Ennakkotilatut kuljetukset tilaat helpoiten numerosta 0100 7300 tai Taksini -sovelluksella. Ennakkotilausta tehdessäsi kerro mahdollisimman tarkat aikataulutiedot sekä lennon numero. . Odotamme tuloaulassa nimikyltin kera, sekä avustamme matkatavaroiden kanssa. Ennakkotilatut taksiautot löytyvät heti pääovien edestä oikealta. 

  • Teethän tilauksesi vähintään 24h aikaisemmin. Mitä tarkemmin saat ilmoitettua nouto/haku osoitteen, henkilö-määrän ja mahdollisen erityistoiveen, sitä luotettavimmin taksi on sovittuna aikana paikalla.
  • Kauttamme varaat myös erikoiskuljetukset, kuten revontulikuvausreissut, tapahtumakuljetukset, pitkän matkan kuljetukset esim. Kilpisjärvelle, SantaParkiin ja Napapiirille Rovaniemelle tai vaikkapa Helsinkiin. Kysy lisää sähköpostilla info@lahitaksilevi.fi.

Muistathan aina peruuttaa tilauksen viimeistään puoli tuntia ennen sovittua aikaa, mikäli et tarvitsekaan palveluamme!

Mikäli tilattu taksi ei saavu sovitusti tilaamaanne osoitteeseen ja on myöhässä enemmän kuin 10 minuuttia, olethan ystävällinen ja otathan yhteyttä välittömästi Tilauskeskukseemme numeroon 0100 7300.

Huom! Taxi Nortern Lights / Lähitaksi Levi ei vastaa, jos vapaita autoja ei ole esim. ruuhkan tai poikkeuksellisten sääolojen takia. Varaathan aina myös lentokentälle menoa varten riittävästi aikaa. Tilauskeskuksen vastuulla on tilauksen välittäminen autoille. Tilauksen hyväksynyt autoilija puolestaan vastaa tilauksen mukaisesta palvelusta taksikyydin tilaajalle.

 Soita meille

0100 7300

Lähitaksi Levi

info@lahitaksilevi.fiTai lataa Taksini -sovellus